Logo beeldmerk Grote Sloep

Over Grote Sloep Almere

Grote Sloep is in 2015 opgericht door Kevin van Drumpt, nadat hij enthousiast was geworden van een rondje varen in Almere. ‘Dat moet iedereen ervaren’, dacht hij, waarna hij zijn eerste sloep kocht en deze omtoverde tot lounge-sloep. Iedereen verklaarde hem voor gek, aangezien ze dachten dat niemand in Almere wilde varen. Dat tegendeel heeft hij bewezen en ieder jaar groeit de bekendheid van het varen in Almere. Kevin is een echte watersporter en zit al vanaf zijn vierde jaar achter het roer. Hij is een ambassadeur van de stad en deelt zijn passie en enthousiasme graag met iedereen die bij hem aan boord stapt.

Ons bedrijf groeit ook door en er komen steeds meer boten bij. We hebben in 2019 vier boten die geschikt zijn voor personenvervoer. Momenteel zitten we in een vergroeningstraject van ons bedrijf, om onze boten in de nabije toekomst op een duurzame manier te laten varen.
Wij vinden het als bedrijf belangrijk om onze bijdrage te kunnen leveren aan een leuke, maar vooral ook groene stad. We verwachten de komende jaren ook steeds meer internationale gasten te mogen ontvangen, wat een mooie ontwikkeling voor de stad is.

Logo beeldmerk Grote Sloep

Onze kapiteins

We hebben een gezellig team van kapiteins die er samen voor zorgen dat iedere gast een fantastische tijd heeft op het Almeerse water. Gasten een kant van de stad laten zien die ze niet verwachten, vinden we eigenlijk het leukst. Wij willen van iedere gast een ambassadeur van Almere maken, die met een grote glimlach terugdenkt aan de gezellige tijd die ze met elkaar hadden en mooie dingen die ze onderweg zagen. We doen ons uiterste best om een beleving te creëren waar mensen nog lang met elkaar over napraten met een positief gevoel.

Welkom aan boord!

Dat zal je onze kapiteins vast wel eens hebben horen zeggen als je bij ons aan boord bent gestapt. Wij stellen graag onze kapiteins aan je voor. We zijn sinds afgelopen seizoen (2019) met een groot aantal nieuwe kapiteins gaan werken, omdat met de komst van de nieuwe boten, we natuurlijk niet op meerdere boten tegelijk kunnen varen.

Kevin

De kapitein der kapiteins, onze Kevin! In 2015 begon hij met Grotesloep.nl, na zijn eerste rondje over het Almeerse water. Wat begon met het ombouwen van de Lambertus, van reddingssloep naar gezellige lounge-sloep, groeide Grotesloep.nl onder zijn leiding tot het bedrijf dat het nu is.

Charlotte

De rechterhand van Kevin, sinds begin 2019 is Charlotte de eerste vaste vrouwelijke kapitein bij Grotesloep.nl. Ze vaart, telefoneert, plant en regelt erop los. Ze houdt zich vooral bezig met veel dingen achter de schermen, maar je kunt ook Charlotte aan het roer hebben tijdens je vaart.

Naomi

Onze tweede vrouwelijke en jongste kapitein is Naomi. Ze zal vanaf 2020 ook achter het roer van de boten kruipen om jou veilig over het water te vervoeren. Naomi is een echte dare-devil en houdt van snelheid, vaart net als haar vader graag op de RIB en is ook regelmatig op circuits te vinden!

Rob

Rob is niet alleen onze kapitein, hij is dus ook de vader van Naomi. Ontzettend leuk, dat familiegevoel zit sowieso wel in de gehele groep. Rob is dus een echte snelheidsduivel en vaart het liefst op de RIB. Voor ter info: RIB is de Engelse afkorting voor een stijf opblaasbare boot, die over het algemeen hoge snelheden kan halen. Kevin heeft naast Grotesloep.nl ook Snellerib.nl, waar ook je tours of uitjes kunt boeken!

Mario

Vrolijk Mario heet je graag welkom aan boord! Mario vaart regelmatig met evenementen of als je gezellig met je vrienden of collega’s een rondje wilt gaan varen. Mario maakt overal een feestje van en is ook graag van de partij als er wat te vieren is.

Franco

Als ex-marinier is Franco wel wat water gewend. Hij vaart dan ook regelmatig over de Almeerse wateren. Je kunt Franco in zijn eentje treffen op een boot, maar de kans dat een van zijn dochters erbij is, is ook vrij groot. Zijn meiden vinden het maar al te leuk om mee te varen, dus dat gebeurd dan ook regelmatig!

Over ons de kapiteins Almere Grote Sloep

Tom

Niet op de groepsfoto, maar zeker een deel van de groep! De kans dat je Tom tegenkomt als je een rondvaart geboekt hebt, is vrij groot. Tom vaart regelmatig op zowel een rondvaartboot als een sloep. Tom is van alle markten thuis, maakt een gezellig praatje met iedereen en zorgt altijd voor een goede sfeer.