Logo beeldmerk Grote Sloep

Over Grote Sloep Almere

Tijdens je vaart met Grote Sloep door Almere, kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Wil je alleen wat te drinken of wil je een compleet verzorgde barbecue voor jou en je gasten? Het is allemaal mogelijk! Bekijk hieronder alle arrangementen en de prijzen. De genoemde prijzen zijn enkel de prijzen van het arrangement, exclusief vaarkosten.

Drankarrangement

Wil je je gasten wat te drinken aanbieden tijdens jullie vaart? Wij hebben koelkasten gevuld met diverse soorten frisdranken, bier en wijn. Wanneer je het drankarrangement afneemt, kunnen jullie tijdens de rondvaart onbeperkt drinken pakken. De kosten hiervan zijn €6 pp/per uur.

De gehele dag te boeken.

BOEK NU

Luncharrangement

Een luxe lunch aan boord voor jou en je gasten? In samenwerking met restaurant De Kapitein kunnen wij een lunch laten klaarmaken voor jullie, met ruime keuze uit belegde pistolets. Geniet van huisgemaakte tonijn- en eiersalade, diverse soorten vlees of kaas met bijpassende garnituur. De luxe lunch kost €8,50 per persoon.

Wil je naast de belegde broodjes ook de optie voor een salade tijdens de lunch? Dan zijn de kosten €11,50 per persoon.

Tot 14:00 uur te boeken.

BOEK NU

High Wine

Heb je iets te vieren of ben je een gezellig dagje op pad met vriend(inn)en en op zoek naar een leuke activiteit? Kies voor een high wine aan boord van een Grote Sloep! Tijdens de high wine krijg je vier glazen heerlijke wijn met keuze uit allerlei lekkers van een buitenlands kaas- en worstplankje en crudité met humus. De high wine aan boord kost €22,50.

Vanaf 14:00 uur te boeken.

BOEK NU

Borrelarrangement

Gezellig borrelen in Almere op het water, dat is wat je wilt! Verzamel je vrienden, collega’s of familie en kies ervoor om te gaan borrelen op de boot. Er staat een verscheidenheid aan lekkere koude hapjes waar je van kunt genieten. De ideale manier om een middag of avond door te brengen aan boord!

Borrel matroos (zoutjes en olijven) €1,50 pp, Borrel schipper (zoutjes, olijven, kaas/worstplankje) €2,50 pp, Borrel kapitein (zoutjes, olijven, kaas/worstplankje, toast met smeersels e.d.) €4,- pp.

Vanaf 14:00 uur te boeken.

BOEK NU

Barbecue-arrangement

De ideale manier om mooi weer te vieren, met een barbecue op een Grote Sloep! Sluit een heerlijke zomerdag af op het water, geniet van lekker eten en gezelligheid met je vrienden. Een zomers muziekje, drankje in de hand en enjoy!

BBQ basis (vier soorten vlees, drie salades, sausjes en stokbrood) €22,50 pp

BBQ extra (drie soorten vlees, één soort vis, drie salades, sausjes en stokbrood) €24,- pp

BBQ deluxe (drie luxere soorten vlees, twee soorten vis, drie salades, sausjes en stokbrood) €27,50 pp

BOEK NU

Tapasarrangement

De familiefavoriet, omdat er voor iedereen altijd wel wat lekkers bij zit! Een lekkere mix van koude en warme Spaanse hapjes. Spaanse worst, salades, kippenpootjes, calamaris en nog veel meer lekkers om met je gasten te delen!

Het tapasarrangement kost €22,50 pp

BOEK NU
Logo beeldmerk Grote Sloep

Enthousiast?

Wacht dan niet langer en reserveer jouw unieke ervaring op het water in Almere!

BOEK NU